Tillbaka igen. Del 308

 Kategori Katarinas Blogg, Pontus Blogg

Hej,

Jag är tillbaka. Jag har inte fallit av vägen här än ( även om det är nära när Pontus tjatar om att jag inte får bromsa i kurvorna)  och jag har inte gått under av överkonsumtion av vattenmelon ( det har blivit ganska många kilo av just den varan den här sommaren)  Jag har bara pysslat med massa annat den här sommaren ( ok. jag vet att sommaren för länge sen är förbi, men för mig slutade den för cirka en månad sen)

Precis som med mycket annat hade jag storslagna projekt för den här sommaren. Vissa har gått sådär, andra jobbar jag fortfarande med att sjösätta. Just nu tycker jag att jag har lov  jobba med det som man i daglig tal benämner semester. För min del blev det inte så mycket av den varan den här sommaren.  Jag vet att de flesta undrar hur det varit möjligt för oss att bara ”dra iväg så här” och för att göra en kort sammanfattning ( för mer än så behövs inte) räcker det att en i förhållandet har ett så kallat normalt jobb* medan den andra får syssla med sitt ”jobb” dvs. cykla tills musklerna knappt bär en upp för trapporna och springa tills man nästan bara är en urlakad tvättsvamp. Ni fattar nog vem som är vem i det vackra av denna kråksång. Och det är väl det som kallas kärlek? Vi hjälper varandra mot våra drömmars mål.

Fast det enda riktigt relevanta  som jag faktiskt ville skriva just nu är att varken Pontus eller jag har lyckats med vår ”deal” den här sommaren. Han lovade mig att inte ge upp att plugga spanska** om jag lovade honom att sluta bromsa i varje jäkla utförskurva på cykeln.

Jag bromsar fortfarande för mycket så fort det går utför. To be continued, med andra ord…

Annars tycker jag att bilden nedan sammanfattar väl det gångna halvåret. Full fart framåt. Både på det där jobbet, som på löppassen allt som oftast kl 06.30 på morgnarna.

*Mitt jobb kan dock inte heller riktigt sålla sig till den benämningen men det är en helt annan fråga och den låter vi vara därhän.

** Ytterst oklart vad som hänt där de sista månaderna…

Senaste inläggen
Visar 2 kommentarer
  • David Näsvik
    Svara

    Det där känner jag inte alls igen. Min tyska är flytande vid det här laget…. ääähumm…. 🙂

Chatta

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Börja skriva och tryck på enter för att söka