Next stop: Ironman Mallorca!

 Kategori Pontus Blogg

Min nästa tävling är Ironman Mallorca.

Det var ett tag under sommaren oklart vad jag skulle köra för nästa tävling, då planen egentligen var EM i Almere, men jag vile byta till IM Mallorca och inte kunde få tag på ansvariga på triathlonförbundet i semestertider för att diskutera en ändring av planen.

Så småningom blev det dock klart att att jag får köra IM Mallorca. Det finns ju för första gången en möjlighet att köra en Ironman på hemmaplan – vilket är så himla mycket enklare än att hålla på och resa till en ny ort, reka banor, bo på hotell, och inte bli mätt på grund av för små restaurangportioner med mera. (Eftersom jag äter som en blåval på strövtåg från Atlanten till Stilla havet så får jag ofta äta mer än en rätt på restaurang om jag inte ska gå hungrig därifrån – klart obra med tanke på den inte enorma inkomst man har som idrottsman.)

Speciellt efter debaclet med de franska flygledarstrejkerna och min ofrivilliga utforskning av alla skrymslen och vrår på Palma flygplats är jag väldigt glad att jag slipper resa. Dessutom har jag alla möjligheter att provköra tävlingsbanorna.

Det ska bli mycket roligt att tävla här! Tävlingen går för första gången, och kommer nog att bli av en av de hårdare Ironmantävlingarna som finns på grund av den backiga banan.

Håll en tumme för mig den 27 september är ni snälla!

Senaste inläggen

Chatta

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Börja skriva och tryck på enter för att söka